Grävlingen är uppgrävd

När jag var på stickcafé förra veckan träffade jag en mycket snygg Badger and bloom (med mycket trevligt innehåll dessutom). Stephanie blev så inspirerad att hon med rasande fart drog igång en Badger and bloom i otroligt läckra färger.
Även jag blev givetvis inspirerad, MEN jag har ju redan en Badger and bloom, nästan i alla fall. Min Badger and bloom fastnade fastnade här, i den vita slätstickningen, minns inte om det var för att jag tyckte det vita var för vitt eller om det var idén att fortsätta med mönster över hela kroppen som satte stopp, eller om det bara var lite tråkigt att sticka enfärgad slätstickning.

Har insett att göra mönster över hela kroppen skulle innebära upprepning ända upp till halskanten (inte bara till det mönstrade oket) för att lägga till några förkortade varv där istället för dem som försvinner om jag repar upp till oket. Nu har jag tagit beslutet att det är en annan tröja. Bilden tog jag vid min projektgenomgång vid årsskiftet. Tröjan såg ungefär likadan ut när jag plockade fram den nu, bara ännu skrynkligare. Känner mej ganska duktig när jag fortsätter på mitt gamla projekt istället för att påbörja ett nytt!