2 stora och 1 liten

Det blev inte bara 2 fullstora sockor, det blev även en liten. Den lilla såg lite konstig ut med det ribbstickade skaftet så jag lät det torka med skaftet utspänt (eftersom den inte skall användas, den är bara till för att klämmas på den dag garnet kommer till Makeri 14).

Jag gillar verkligen färgen, eller snarare färgskimret som skapas av de 6 olika färgerna i ITO Kido (jupiter).

Jag gillar även känslan i materialet, det skall verkligen bli spännande att se hur bra det håller då ITO Kido enbart innehåller ren och obehandlad ull. De sockor jag helst använder är de jag stickat i garner utan syntet och som inte är superwashbehandlade, de är skönast mot foten och värmer bäst.

Modellen, som utgår från sockan Eva, sitter som vanligt bra på foten. För att veta om de ändringar jag gjort (som knappt syns i det spräckliga garnet, men det var ju inte meningen heller) gör den bättre eller sämre krävs mer användning.

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.