Grönland, ”once in a lifetime”

Har varit på Grönland. På något sätt en helt overklig resa. Innan jag hörde talas om resan som Kirja på Gavstrik hade anordnat hade jag nog inte funderat över att åka dit, när jag såväl läste om resan trodde jag aldrig att jag skulle åka med, men det tog inte många minuter innan mitt ressällskap (som fått och läste Gavstriks medlemsblad samtidigt) ringde och skrek ”Vi skall åka till Grönland!”, och det gjorde vi.

IMG_7342Det kommer att ta lite tid att samla intrycken (och fotografierna).

3 Responses to Grönland, ”once in a lifetime”

 1. Kristina 16 februari, 2015 at 11:55 #

  Ser fram emot fortsättningen. …..

 2. Arnica 17 februari, 2015 at 13:52 #

  Det er bare meget koldt her – så dejligt at møde jer – tak for sidst.
  Arnica

 3. Liisa 17 februari, 2015 at 20:44 #

  Åh, ser också fram emot att höra om det!