Hela varvet runt

Har äntligen kommit hela varvet runt på min Goddess Mystery Shawl/jacka, provade (försökte) att sticka de korta varven fram och tillbaka från rätsidan för att slippa vända (på samma sätt som på kontsjalen), men se det blev inte alls kul då det var räta maskor även från avigsidan. Att sammanfoga med maskstygn i spetsstickning var inte heller helt lätt och jag är inte helt nöjd. Tror dock att det blir mer osynligt efter blockning, men har inte fäst tråden om jag får för mig att göra ännu ett försök. Nu är det dags att fortsätta sticka ärmar… kommer inte alls ihåg vad jag hade tänkt mig för lösning där…

, ,

One Response to Hela varvet runt

  1. Samtal från min trädgård 23 januari, 2009 at 12:07 #

    Men jisses, så snygga färger, varför ska man hela tiden bli så frestad..?