Hur gör man nu?

My Heaven ser inte mycket ut för världen än, men DET är jag inte orolig för, vet ju vad som händer när man blockar spetstickade sjalar. Det jag är orolig för är garnåtgången…tror inte garnet räcker och eftersom det är handfärgat går det inte att köpa mer i samma färg (jag har kollat).

Snart är det dessutom dags att sticka rätstickning istället för spets, men jag är sugen på att fortsätta med spetsmönstret hela vägen, tror jag i alla fall. Känner mig otroligt obeslutsam och UFOrisken är stor….

3 kommentarer

  1. Jag hamnade i ett liknande läge en gång, hittade inte garn i samma färgbad och det skilde sig en del. Jag började då ett tag innan det första tog slut att varva med det andra garnet så det blev mer som övergående färgskiftning.

  2. Jag har nyligen stickat den här. Det gick ju inte åt så mycket på slutet. Men Signes förslag är ju superbra.

Kommentarer är stängda.