Jag stickar i min takt

Försöker i alla fall att låta bli att bli stressad över att jag inte gjort klart ledtråd 2 på Twist & turns MKAL även om ledtråd 3 släpps idag.

Första delen av ledtråd 2 gick bra när väl första ledtråden var färdigstickad.

Då jag stickar i restgarner (med mängder som inte motsvarar de i beskrivningen föreslagna) väger jag garnet och även om det röda borde räcka (väldigt precis) bestämde jag mig för att sticka andra vingen i en annan färgställning.

Det funkade verkligen inte. Jag vet att lila och orange är komplementfärger och just denna blålila och denna orange måste verkligen ligga på var sin sida om färghjulet för det blev ett sådant slagsmål i stickningen att jag höll på att falla ur fåtöljen hur jag än försökte sticka vidare.

Det blev denna lite lugnare färgkombination istället.
Har även plockat upp till nästa del av ledtråd 2 och jag måste säga att Stephen har gjort upplockning av maskor till en ny konstart, det gäller verkligen att hänga med.