Jag tror inte på tomten

om man nu vågar säga det såhär en vecka före julafton.

Har i alla fall istället för att vänta till julafton själv stickat tummar till de svarta vantarna. Och tovat dem 3 gånger i tvättmaskinen tills de till slut blev lagom.
Har tänkt att kombinera dem med detta broderi.
Planen var att fråga mer erfarna brodöser om bästa sättet att applicera på brodericaféet igår, men eftersom SL är ungefär lika pålitliga i snöstorm som Västtrafik stannade jag hemma (fick nästan inte upp ytterdörren pga av all snö och blåst). Jag vet att det är nya träffar planerade i januari (här kommer man säkert kunna läsa mer) så jag kanske väntar med applicerandet tills dess…och jag måste ju faktiskt brodera färdigt först.

, ,

3 Responses to Jag tror inte på tomten

 1. Pixi 17 december, 2010 at 10:23 #

  Ohh vad snygga de kommer att bli!!=)

 2. Maria 17 december, 2010 at 11:52 #

  Läckra vantar – och säkert härligt varma. De kommer att bli ursnygga med broderi!

 3. Liisa 18 december, 2010 at 11:49 #

  Jättefina vantar! Jag tror bara på tomten när jag vet vem hon är…

  😉