Laminaria à laMaria

Har följt beskrivningen ganska väl men inte helt. Den första mönsterrapporten är gjord i samma storlek som den lilla sjalen i beskrivningen medan blommönstret hade en rapport mer än den stora sjalen i beskrivningen när jag började med kantmönstren vilket gör att sjalen har en härlig storlek. När jag stickade kanten kunde jag inte låta bli att plocka in lite japanska pärlor.

10 kommentarer

  1. Jag säger bara….SUCK…vilken underbar sjal och färgen är bara sååååå ljuvlig.Hur hinner du med att göra så ljuvliga saker.

  2. Så fin! Och härligt stor. Har inte riktigt kommit igång med min än, men nu fick jag ju inspiration!
    /Maria

  3. Den ser väldigt fin ut på bild. Attans att jag missade att beundra den i verkligheten.
    /Matilda

  4. Åh, så vacker. Snygg färg också.

    Gjorde du k3tog på båda sidor av mitten? Eller sssk på den ena (vänstra)?

Kommentarer är stängda.