Lettiska vantar och 1-årskalas

DSC00636Igår var jag för första gången i hemslöjdskonsulenternas nya slöjdrum, ljust, luftigt och härligt…faktiskt en OK ersättare till slöjdhuset. Ligger inte så långt bort när man väl hittat dit första gången.DSC00668Igår huserade podden Rätt Avigt där och firade sin 1-årsdag med att livepodda. Det bjöds på tårta och workshops,DSC00643jag blev inspirerad till att sticka Lettiska vantar av Legita från Lia Agency.DSC00626Hon hade dukat upp med garn (svensk ull spunnen i Lettland),DSC00630och massor av fina vantar.DSC00663Han knappt klart med min provlapp innan jag lade upp till ett par vantar. Det hade jag inte alls planerat, har redan en hel drös vantstickningar (och andra stickningar också för den delen) på pinnarna.DSC00635Samtidigt hade Eva workshop i att laga, men dit hann jag aldrig, fastnade hos vantarna.

1 kommentar

  1. Kul att du kom, och kul att du gillade det! Jag vågade mig inte på de lettiska vantarna men hoppas på mer kurs sen.

Kommentarer är stängda.