Med på stickstämman

var den isländska spetssjalen. Den hann växa en bra bit trots att jag stickade fel ett otal gånger men så blir det när man har trevligt.Det jag undrar över nu är storleken och formen då man minskar åtta! maskor vartannat varv istället för fyra som man brukar.

,

7 Responses to Med på stickstämman

 1. Elisabeth - första dan på jobbet... 7 augusti, 2007 at 15:24 #

  Den blir jättesnygg med det rosa i kanten sådär!

  Och formen blir nog helfestlig den med! ,-))) Blir det inte långsmalt? *försöker tänka klart*

 2. Marias garnhändelser 7 augusti, 2007 at 17:06 #

  Försöker inte ens tänka…stickar och ser hur det blir;-)

 3. Monica H 7 augusti, 2007 at 18:08 #

  Så vacker!

 4. Ulrika 7 augusti, 2007 at 18:41 #

  Jätteläcker! Fint med den rosa kanten tycker jag. Nu blev jag sugen på att sticka en. Hm.

 5. Sanna 7 augusti, 2007 at 18:44 #

  Superläcker!!!! Gillar färgerna. Skall försöka blogg jag med, men det har varit en del att ta itu med efter stämman.

 6. Pia 8 augusti, 2007 at 11:22 #

  Otroligt vacker, blir jättesugen på det garnet.

 7. Bim H-D 9 augusti, 2007 at 19:50 #

  ojojoj… sjalsfantast som man är 😉 Denna bara ÄLSKAR JAG, suck… känns som man bara MÅSTE göra just denna, suck… dreglar… hm… frågan är alltid tycker jag med dessa ullgarner, hrm… hur katten få dem att INTE klia så bananmos… hur jag än gör med dem så känns den som… ja, jag vet inte, 😉 Hm… vilken av grovlekarna på garnet och beräknad mängd nu då, hm… detta bara MÅSTE kollas, suck…
  Må så gott… värmländskan… kramis, ngn som inte skulle välja rosa dock… om jag inte skulle bryta mina regler totalt då kanske 😉 undrar om man ska sticka i ull till helgen, hm… oj, det är ju helg snart jö!!!