Med pepp kommer man långt

Jag fick så mycket pepp att fortsätta på koftan att jag tog mej i kragen och kom ganska långt.

RosaFluffKoftaHalskantHalskanten är stickad, jag har använt ½ mm mindre stickor än till själva koftan (och 1 mm tunnare stickor när jag plockade upp maskorna). RosaFluffKoftaKnappkantNär jag maskat av klipper jag inte tråden utan plockar direkt upp för knäppkanten.RosaFluffKoftaKnapphålskantÄven knapphålskanten har jag gjort klart.RosaFluffKoftaKnappar

Knapparna hade jag turen att ramla över för ett tag sedan, men dem brukar jag inte sy fast förrän jag tvättat plagget. Först återstår det värsta, ärmarna…de skall både sys ihop och sys fast. Jag funderar på att virka i ärmarna, är det någon som brukar göra det och har något bra tips?

4 kommentarer

  1. Ärmar är ju krångligt alltså. Jag brukar sy i från rätsidan. Många säkerhetsnålar för att passa in ärmen i ärmhålet på rätt ställe… Har inte virkat i någon gång, följer med spänning!

    1. Håller med Liisa och jag brukar också sy från rätsidan, men nu vill jag testa även detta sätt…fortsättning följer….

Kommentarer är stängda.