Mjukt mjukt mjukt

Inspirerad av Katarinas fantastiska Diorkrage vill jag också ha något mjukt kring halsen.Jag stickar i nya Manu, supermjuk babyalpacka på stickor 8. Det är som att sticka i fluff.I eftermiddag skall jag på fotovernissage i Skogås, mannen är en av de 8.

1 kommentar

  1. Ja, jag skulle också kunna tänka mig en sådan halskrage som hon hade, ja… och det där garnet SER underbart ut helt enkelt – dock ej lila här 😉 Men Babyalpaca låter än mer underbart än det är – eller? Ja, här finns det inte så jag har ingen susning 😉
    Må så gott… värmländskan… kramis, ngn som borde bloggga och sticka färdigt ett par apor… är på nr2 dock… blogga har jag gjort i flera dagar, men blir aldrig klar och får det ut på nätet 😉 Men, nu är jag färdigtränad för idag – och kanske det blir något senare… eller under vilodag från träning och vilodag inför jobbdag – dvs imorgon 😉

Kommentarer är stängda.