Nu matchar de!

 De randiga muddarna med prickrutor är klara och matchar perfekt min kappa!

Är riktigt nöjd med hur jag fick mönstret att stämma i tumkilen, är man detaljfokuserad så är man. Det är dock inte blogger som gillar att vända bilder på sitt sätt…eller är det så att alla ränder måste ligga åt samma håll samma dag?

18 kommentarer

 1. Ursnygga!Och jag noterar det vågade inslaget med de oranga prickarna.. ;o)
  /Birgitta

 2. De blev kanonfina! Enkelheten med en färgklick tilltalar mig!!

  Jag som ändå tänkte fråga dig om garnval, så passar det bra till detta inlägg. Jag vill sticka gotländska vantar från en stickbok jag har, men jag vet inte vilket garn jag ska välja. I boken står det gotlandsgarn, men vad tusan liksom?! Nåt på hemslöjden kanske?

 3. Jammen godt du har fått matchende pulsvanter, jeg var litt bekymret over forrige bilde 🙂

  Ha en god, matchende helg!!

 4. Så fine halvvanter! Og så navnet da – lekkert!

  Disse skal jeg finne tid og strikke i løpet av høsten – har jo masse garn på lager 🙂

  Ha en fin helg, Maria!

Kommentarer är stängda.