Omöjligt att sluta

Varför är vissa stickprojekt otroligt roliga och inspirerande medan andra inte är lika roliga?
Ja, inte vet jag, men ett vet jag och det är att denna mysteriestickning är riktigt rolig stickning. Gillar både mönster och garn. Jag har verkligen försökt att spara LITE, men det har varit stört omöjligt…har bara velat sticka MER och nu måste jag vänta ÄNDA till på FREDAG för nästa ledtråd!
Ledtråd 2 är alltså färdigstickad: Är däremot inte helt övertygad om att det blir någon ”secret-of-the-stole” för undertecknad, avvaktar nästa ledtråd och ser om tycke uppstår.

8 kommentarer

 1. Den der har sett vakker ut fra første ledetråd, jeg gleder meg til å begynne jeg også. Godt å høre at den er inspirerende å lage! Din ser veleig vakker ut, du har truffet på garnet og pinnestørrelsen 😀

 2. Underbar!!! Jag hann inte riktigt med på denna sjalen. Ser med spänning den färdiga om några veckor.

 3. Åhh, den ska jag nog börja på när jag fått garn! Jag är också tveksam till den andra… hmmm…

  Vad stickar du med för garn?

  Ps. Kommer det några mer virkkurser, som du lokalhåller?

 4. Åhhh… OM jag hade haft garn, så hade jag hoppat på den KALen, hua. Denna blir ju urläcker!!!
  Må så gott… värmländskan… kramis, ngn som tror att det bara är oförutsedda utgifter som gäller numera, suck… 2010 dags för garn? 😉

 5. Oh, så fin den är! Visst är den rolig att sticka, inte tu tal om saken, men trots det har jag bara kommit en pytteliten bit på andra ledtråden. Den ser verkligen ut att bli nåt alldeles extra!

Kommentarer är stängda.