Projekt med färgfunderingar

Från första gången jag såg Yell blev jag sugen på att sticka den, men blev lite osäker på själva modellen. På Fårfesten i kil fick jag prova en kofta av samma modell hos 60 garner nord, och den satt perfekt.
Väl hemkommen plockade jag bland mina garner fram nystan i nästan samma färger som ingår i beskrivningen, men kände mej inte helt övertygad av färgvalet.
Sedan har jag plockat om och bytt färger hur många gånger som helst, har tom ritat upp mönstret i excel för att testa färgkombinationer utan att hitta helt rätt.
Till slut valde jag ut ett antal färger som jag lade i min stickkorg, nu väljer jag färger bård efter bård.    Ibland får jag rusa till garnskåpet för att hämta ännu en färg. En lite ovan taktik, men jag kom i alla fall igång, får hoppas att  resultat blir bra ändå.