Resestickning 4

Veckan före påsk och under påsken var jag ordentligt förkyld vilket gjorde att jag var lite orolig för att jag skulle orka hänga med på de längre vandringarna på Irlandsresan, så jag tänkte att även en lite mer komplicerad stickning kunde vara bra att ha som tröst om jag fick hotellhänga istället. Valet föll på Colour your stars socks som fastat pga fel garnval, plus förkylningen som gjorde att jag av någon anledning hade svårt att följa mönstret och bara stickade fel.

Nya tag med nytt garn , valde Fingerborg Favorit i färgen svalka som mönsterfärg istället (rester från min Kelly) och det blev så mycket bättre.

Tillsammans med det mörkblå opalgarnet ser stjärnorna ut som norrskensstjärnor.

Några bundna flotteringar lyser igenom, men det blev ändå så mycket bättre.

Trots att det lyckligtvis blev vandring istället för hotellhäng hade jag ett nästan färdigt sockpar med hem. Det känns så bra, jag hade lite dåligt samvete då de borde varit färdigstickade till mönstersläppet i påskas.

2 kommentarer

    1. Tack Margareta!
      Jag är verkligen nöjd med mina ”norrskensstjärnor”, med melerade garner kan man aldrig riktigt veta hur det blir innan man provat.
      /maria

Kommentarer är stängda.