Som inlandsisen, fast varmare

Med mycket soffhäng och TV-tittande behövde jag en mindless stickning (detta var innan jag gick igenom UFO-samlingen, nu vet jag att det kanske finns ett och annat att bita i där), så jag startade en Girlfriends Cardigan. Jag tycker att modellen ser jätteskön ut, fick sticksug genast när jag såg den.
Koftan erbjuder många långa rätstickade varv, men ändå lite intressant konstruktion. Stickar i en tråd shetlandsull från Fingerborg (färg ICE WATER) och en tråd Tynn silk mohair (färg 7210) och färgen blir gnistrande turkos/blå/grön som inlandsisen (jag är fortfarande helt betagen av denna färg) samtidigt som materialet blir fluffigt och skönt.

4 kommentarer

  1. Jag gillar också denna färg! Dessutom blanda jag med mohair och ull. Det är bra med att färdigställa UFOs då och då. Man mår bra av det. Ha det så kul med din stickning!

    1. Visst är färgen super Susanne. Mina UFON skall också få en chans, det är ju så lätt att man glömmer dem…en genomgång då och då är inte fel.

Kommentarer är stängda.