Stickar vidare

Tack för alla rara och värmande kommentarer till gårdagens inlägg. Känn lite skönt att få gnälla av sig även om det egentligen hjälper och jag troligen inte kommer att se plaggen igen. Får fundera på hur plaggen skall låsas fast i butiken i fortsättningen (tackar för tips), men hur det än bli så kommer det tråkigt nog bli svårare att prova för alla ärliga kunder.

Jag stickar i alla fall vidare…för ett tag sedan fick jag in denna läckra knapp
och till knappen skall jag sticka en Vendetröja designad av den duktiga danskan Jytte Slente. Koftan går att bära på två sätt; kort med stor krage eller lite längre med mindre krage. Garnet jag stickar i är den supermjuka merinon Lucca och jag gillar skarpt de små tweedplupparna som ger extra liv. Garn, beskrivning (på danska) och knapp hittar man här.

2 kommentarer

 1. Gomorron Maria
  Jag tror inte att någon av oss ärliga kunder skulle ha något emot ett lite knöligare sätt att prova dina plagg. Det viktigaste är ju ändå att din rörelse kan fortgå, och att du mår bra! Du kommer säkert på någon bra lösning.
  Ursnygg knapp! Och det är helt underbar logik att man måste ha rätt projekt till en speciell knapp, hahaha.
  Kram Åsa

  Du, länken till japanskan som jag berättade om: http://yoomoo.blog5.fc2.com/
  Hon är övernaturligt begåvad tycker jag.

 2. Vad tråkigt att du blir av med saker, hoppas att du får tillbaka dem! Idag var jag inne på Yll o Tyll i Uppsala och då såg jag att de hade samma sorts alarm som klädaffärerna har på sina saker. Kanske kan du också skaffa det!

Kommentarer är stängda.