Ullen vi ärvde 8

Det är som julafton varje gång paketen från Tant Kofta med ullen vi ärvde dimper ner i brevlådan (eller snarare får avhämtas på ett av södermalms utlämningsställen, vilket av dem är lite olika).

Denna gång handlade det om ull i från Åsenfåret. En ullock, en härva med tunt, 2-trådigt och mjukt garn som är tänkt till en sjal med en liten fin gul accent. Samtidigt som jag har lite dåligt samvete för att jag inte hinner sticka i takt med att paketen kommer njuter jag av mina vackra härvor och ullockar.

4 kommentarer

  1. Visst är det julafton! Jag går och sniffar på härvan och ska sätta mig i lugn och ro och nysta. Jag får paketen hem i brevlådan, har sagt till Tant Kofta att jag vill ha det så och då går det att ordna.

    1. Ja, det är så härligt, och garnerna måste handnystas…så att man får vänslas ordentligt med dem.
      Vi har så liten brevlåda i dörren så vi får nästan bara fönsterkuvert där…och en promenad tar jag inte skada av…har bara lite roligt åt att vi får posten på olika ställen, men det skärper sinnet 😉

      1. Oj, går brevbäraren till varje dörr! Jag trodde alla var tvungna att ha postfack strax utanför eller innanför ytterdörren.

Kommentarer är stängda.