Vad bidde det då då?

Svaret på den frågan brukar ju vara en tummetott, men det är precis vad det INTE blir här.Vantarna har kommit i stå då jag inte kan besluta om tummen verkligen skall bli mörkbrun enligt garnets randning (se själva vanten), vilket inte känns så kul då mönstret framträder betydligt sämre då, eller om jag skall välja en annan färg. Skall tummen bli mörkbrun måste jag dessutom skaffa ytterligare ett nystan garn, vilket svider i mitt västgötska ekonomiska sinne….

11 kommentarer

 1. Åhh, så underbara vantar!!!! Tycker du kan ta en annan färg som du har något av lite grann. Det blir bra hur du en gör. Känslan för hur det skall vara har du.

 2. Jättevackra. Jag tycker du ska följa ditt ekonomiska sinne och använda det garnet du har. Även om det blir en mörk tumme blir det skiftningar i den så det kommer att bli fint ändå. De är verkligen vackra.
  Mvh Anna

 3. Så fina vantar! Jag tror som de andra att du hittar en lösning som både tillfredställer din ekonomiska sida och din hantverkardito.
  Tillbaka till pappershögarna på jobbet…

 4. De snyggaste vantar jag sett. Själv blev jag nyss klar med mina virkade vantar från Maria Gullbergs kurs i flerfärgsvirkning. De blev fina. Finns på bild på bloggen. Häls/G

 5. KÖP MER GARN, såklart. Du kommer att ångra dej.

  (du behölver inte köpa, du kan ta lite ur ett nystan utan att det märks… 😉 )

Kommentarer är stängda.