Varken kort eller svart

Jag tvättar alltid mina plagg när de är nystickade.

den korte sorte kan man verkligen se skillnad före och efter tvätt. Jag brukar alltid fästa trådarna innan tvätt, men då provlappen drog ihop sej på höjden (och breddade sej något) lät jag bli. Som synes lade jag till några förkortade varv i nederkanten (det blev nog några i den förlängda halskanten också om jag inte minns fel), gillar inte när tröjor glipar bak (och det gör gärna tröjor som är lite vida).

Den korte sorte är allt annat än svart, jag blir verkligen glad av den härligt gula färgen.

Gillar även garnet, DLana Rustica som även om det är ganska tjockt inte ger ett klumpigt resultat, däremot känns det en aning torrt, tror jag skall testa att ge det en ullkur.

Precis 4 cigarrer garn har jag gjort av med, det är inte många gram kvar.

Modellen var rolig att sticka. Det var länge sedan jag stickade bladmönster, det är en mönsterform som är både rolig och intuitiv att sticka (mönstret är lätt att memorera). Jag känner mej nöjd och blir som sagt verkligen glad av den härliga färgen.