Världsrekord?

10 ostickade tummar…är det någon som anar att jag har något emot att sticka tummar?

8 skall sitta på tvåändsstickade vantar som skall användas som inspirationsmaterial på Siv och 2 skall sitta på vantar som skall tovas inför kursen i att brodera på stickat nästa helg.

13 kommentarer

  1. Känner igen mig lite… för mig brukar det handla om att fästa trådar.
    Har dock skärpt till mig, lika bra att få det överstökat på en gång.
    /Ann-Britt

  2. Hm, det var ingen kul utsikt för de närmsta dagarna… bara tummar. Det är det som gör att jag inte stickar fingervantar!

  3. Haha, ja man kan ana ett visst motstånd! 😉 Men oj vad fina dina vantar är! Gillar särskilt de med lite snett schackrutigt möntster. Supersnygga!

  4. Oj. Stackars dig! Kan man inte para ihop dig med någon som älskar att sticka tummar? Problemet är väl att det måste vara någon som stickar lika fast som du. Och det andra problemet kanske är att det antagligen inte finns särskilt stort utbud av den typen.

  5. Ha ha det var banne mig rekord, själv har jag precis gjort klart ett par, men ännu ligger ett par utan tummar och glor på mig. Jag blundar för just nu vill jag inte, det är sjal som gäller på stickorna för mig.

  6. Ojoj, vad jag känner igen mig! Har alltid ogjorda tummar liggande, men när jag väl gjort dem fattar jag inte vad som är problemet – det går ju snabbt bara man sätter igång…

Kommentarer är stängda.