Veckans UFO, vecka 43, före

Detta är UFOt jag inte vill ta tag i men måste, det känns jätteläskigt. Mitt på sjalen som jag stickade som sommarprojekt till distanskursen i stickning har jag gjort ett litet rackarns fel. Felet gör att det inte går att släppa maskorna ända ner, så ohyggligt retligt och så fuuuult.

Enda sättet jag kommit på för att fixa till problemet är att klippa av garnet och försöka sticka om mitt på, så det är inte konstigt att sjalen åkte ner i UFOkorgen. Det är inte mycket jobb, men det kräver nog mycket djupandning och koncentration. sedan är det bara att fästa trådarna och blocka….

6 kommentarer

  1. Och mod! Lycka till! Den ser ju så fin ut att det skulle var trist om du inte fick till det där lilla förtretliga felet.

  2. Inte roligt när man upptäcker sådant! Du gör det bra som har tänkt ut en lösning och tänker fullfölja den. Lycka till!
    Maria

  3. Oj, det där låter inte kul. Tidigt på morgonen medan huvudet fortfarande är piggt och alert passar det att rätta besvärliga fel. Den ser väldigt fin ut! Hoppas du lyckas!
    Visst är det viktigt med bra verktyg. Trästickorna är bäst tycker jag.

Kommentarer är stängda.