1 utan tumme

Första rosa vanten är klar, förutom tummen förstås. Jag gör alltid tummarna sist då det brukar bli lite ”fix” som är bra att komma ihåg till tumme två. jag tycker att mönstret blir hur vackert som helst och har nästan svårt att sticka eftersom jag vill beundra det hela tiden.
Just nu känns vanten ganska liten, men jag tror att det blir bra efter blockning.

15 kommentarer

 1. Jag tycker de är supersnygga och undrar också vilket garn du använder.
  Jag blir också Galen av längtan efter mitt höstnummer av vk! Jag har börjat prenumerera, men den kommer ju aldrig. Grrr.

 2. Garnet som jag använder är min 2-trådiga shetlandsull.

  Fungerar VK-prenumerationen så dåligt & jag som precis börjat prenumerera o betalt för 2 år. jag har köpt mitt ex på presstop på Götgatan.

 3. VK= Vogue Knitting.
  Blocka vantar är för mej att tvätta och vid behov spänna upp vanten. Använder först handen och vid behov nålar. Hade kanske varit bra med en vantblockare, vet inte om det finns att köpa men det finns i alla fall strumpblockare, men jag har varken eller.

 4. Anna-G!
  Kul att du gillar min blog. Jag stickar både efter eget huvud och andras. Brukar ange i mina inlägg varifrån mönstren kommer (oftast det första om projektet ifråga). Klicka på önskad etikett i kolumnen längst ner till höger så får du upp alla inlägg om projektet. Det finns även klickbara etiketter under respektive inlägg. Hoppas du hittar rätt.

 5. Ja, vantarna blev verkligen fina! Ser lyxiga ut.
  Jag har sett mönstret i VK och tänkt att sticka dem också men har lite projekt innan att göra färdiga. Var de svåra att sticka?

Kommentarer är stängda.