12under12under2011, augusti, före

Mina senaste UFO:n i 12under12under2011 har varit mindre projekt, så inte detta… ja, just nu är det ganska litet, men det skall bli stort. Jag drog igång detta projekt med stor ambition, men när de största problemen/funderingarna var lösta (=inte lika spännande längre) och julen slut, kom jag inte längre. Korgen med alla de vackra färgerna hamnade bakom dörren och inte en maska till har blivit stickad. Nu drar jag igång igen och vi får se om jag kommer i mål med detta projekt, med fokuserad stickning (inte min specialitet) borde det gå. En sak undrar jag bara…hur hade jag tänkt halsen…det ser ut som jag tänkt mig en liten knappslå eller nåt…men hur? Är det någon som har någon idé om snygg lösning mottages förslag med stor tacksamhet. Hjälp, här behöver jag inspiration!

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.