40 grader gjorde susen

Efter att ha tvättat provlappen i 40 grader (med en frottehandduk) och jämfört den med en kopia av sitt forna jag vågade jag ta steget och slänga in själva tröjan i tvättmaskinen.

Jag är riktigt nöjd med resultatet och ser mycket fram emot kursen på söndag då tröjan skall dekoreras med siden och sammet:-).

8 kommentarer

 1. Den sitter ju som en smäck – skönt att slippa joxa med den. Hoppas det blir kul med dekoreringen!

 2. Grattis! Den är jättefin redan, med dekorering kan den bli hur snygg som helst!!!! Det ska bli jättekul att se den helt klar.

 3. Grattis!!! Underbartröja. Dekorera är sååå kul. Försökte själv i somras på Gotland. Lycka till i helgen!

 4. Tack!
  Ja, såhär långt är jag supernöjd…handsömnad är inte min starka sida, men det skall bli urkul att ”blinga” till tröjan lite och jag ser sååå fram emot att få en egen spedetröja.

 5. Mer 40 grader till stickarna! Kan man få lite hardcorefakta om tröjan? Vilket garn har du använt? Som funkar fint till både hand- och maskinstickning? Är du renlärig enligt slöjd- och spedetröjspolisen? Masktäthet? Färdiginköpta band? Tyger? Pärlor? Planerat och klart?

 6. Garnet är shetlansgarn i korpsvart. Stickor hela 2½ men jag stickar ju fast.
  Renlärig? Jag? Mitt mål är att vidareutveckla stickningen moahaha:-D
  Har samlat tyg och band i svarta nyanser av siden och sammet så att det räcker till måånga tröjor. Detaljplanering görs efter hand.

Kommentarer är stängda.