Behöver lite vinter till!

Just nu önskar jag inte att vintern skall ta slut. Behöver lite vinter till så att jag kan gå ut och ”skryta” med mina vantar.

Det var lite pilligt att applicera løyesaumsbroderierna, som jag gjort på kläde, på de tovade vantarna och trots jag tråcklat (faktiskt!) blev det lite snett och vint. Är i alla fall otroligt nöjd med att jag lyckats och skall ta dem med ut på en promenad i vintersolen.

8 kommentarer

  1. oj så snygga vantar! och vilken ide med broderiet..det har jag inte sett förr. Vintern räcker länge i år, påsken är ju sen och snön räcker ju konstigt nog precis över påsken 🙂

  2. Så fina vantar du gjort. Förstår att du vill ha mer vinter, så du får visa upp dem och skryta litet. Tror säkert vi får fler kalla dagar, då vi bara är i slutet av januari.
    Ha en bra vecka!

  3. Vajjert!

    Jag hoppas också på en lång vinter – är nästan klar med en ny mössa till ena syskonbarnet och ska därefter påbörja ett par vantar till samma grabb och det vore ju kul om han kan ha dem den här vintern…

  4. Titta så fina vantarna blev! Ja, ut och skryt med dem bara, vintern är inte slut på långa vägar än! Du skulle ha en spark så att du får hålla händerna framför dig så att vantarna syns riktigt bra. /Birgitta

Kommentarer är stängda.