Blockning pågår

Annettes halsduk är nu färdigvirkad och blockas så fint med de ”blocking wires” (kan inte hitta något bra svenskt uttryck) som jag äntligen fått tag på. Har sett många fågelholkar i järn- & bygghandeln när jag frågat efter svetstråd. Eftersom de funkar så bra, sjalkanterna blir raka och fina, kommer jag att ta in ett gäng till butiken.
Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt ,

5 kommentarer

  1. Hej du,

    du förbereder dej också för svalare dagar ser jag!! 😉

    Och ang Skimmer-garnet, det är det andra garnet på kort tid som min syster tyckt varit snyggt. Är hon också en rosa tjej bakom fasaden? 😉

    Smart med vajrar, rakt och man slipper alla miljarder nålar i gästmadrassen! Hur är priset?

  2. Törs man fråga var du har hittat dina blocking wires? Jag har också letat en hel del utan att lyckats och började så smått tvivla på deras existens…

Kommentarer är stängda.