Det börjar likna en tröja

Jag stickade faktiskt fram- och bakstycket på Smookie samtidigt så långt det gick, så det var inte så mycket kvar på framstycket när bakstycket var färdigstickat.

Fastnade lite när jag skulle sticka ihop axlarna då jag inte tyckte att mönstret matchade (som jag kan se finns det inget i beskrivningen som vägleder i detta, det blir som det blir).

Efter lite pillande fram och tillbaka blev det lite bättre.

Då jag skall sticka hellånga ärmar (istället för 3/4-långa) valde jag att skölja upp tröjan för att kunna prova ärmlängden ordentligt.

Jag trodde att flätmönstret skulle falla ut mer, men skillnaden var inte så stor. Jag tror att jag skall spänna ut kroppen (under ärmarna) lite när tröjan är klar. Min Smookie kommer ändå bli nättare än originalet trots att jag har rätt stickfasthet på slätstickningen (och det är den som är angiven i beskrivningen).