Dags att börja

Det är väl bäst att börja med aprilsockorna i Stickameras sockklubb innan majmönstret publiceras. Har inte kommit igång pga att jag fortfarande stickar på påsksockorna Quill Lace (planerar knähöga varianter varför det går låååångsamt), men dessa vackra flätsockor, Slippery, vill jag så gärna sticka. Trevligt med flätor där man inte behöver flätsticka. Provar att sticka från tån och upp, skall bli intressant och se om jag får ihop mönstret på detta sätt…

, ,

6 Responses to Dags att börja

 1. Mamma Puh Stickar 18 april, 2008 at 12:37 #

  Fint garn till aprilsockorna! Jag tycker det verkar kul att sticka från tå och upp. Vet du var kan man hitta ett bra mönster på svenska?

 2. Marias garnhändelser 18 april, 2008 at 12:58 #

  Jag utgår alltid från widdershins (knitty) men jag tror att det finns ett mönster på ”barbro stickar”.

 3. Dödergök 18 april, 2008 at 17:16 #

  Oh vilken vacker färg! Jag har bara tån kvar på min sista, superkul sockstickning!

 4. Anonymous 19 april, 2008 at 08:18 #

  Vilken härlig färg på garnet!! Vad kan det heta tro?? Älskar grönt i alla dess former men framför allt vårgrönt/ljusgrönt.Lagom mönstrat ser det ut att vara oxå, en del melerade garner kan ju vara lite ”vilda” i mönstringen. Som sagt, ser ut att bli snyggt och undrar vad det fina garnet heter??

 5. Marias garnhändelser 21 april, 2008 at 07:51 #

  Garnet har jag färgat själv, http://mariasgarnhandelser.blogspot.com/2008/03/frgterapi.html. Jag har sockgarn på väg så att jag förhoppningsvis kan färga för att sälja i butiken.

 6. Anonymous 21 april, 2008 at 12:20 #

  Tack, då vet jag vad det fina garnet kommer ifrån. Får väl se om jag har möjlighet att titta in i butiken vid något besök i ”Storstan”.Lena