Dags att börja

Det är väl bäst att börja med aprilsockorna i Stickameras sockklubb innan majmönstret publiceras. Har inte kommit igång pga att jag fortfarande stickar på påsksockorna Quill Lace (planerar knähöga varianter varför det går låååångsamt), men dessa vackra flätsockor, Slippery, vill jag så gärna sticka. Trevligt med flätor där man inte behöver flätsticka. Provar att sticka från tån och upp, skall bli intressant och se om jag får ihop mönstret på detta sätt…

6 kommentarer

  1. Vilken härlig färg på garnet!! Vad kan det heta tro?? Älskar grönt i alla dess former men framför allt vårgrönt/ljusgrönt.Lagom mönstrat ser det ut att vara oxå, en del melerade garner kan ju vara lite ”vilda” i mönstringen. Som sagt, ser ut att bli snyggt och undrar vad det fina garnet heter??

  2. Tack, då vet jag vad det fina garnet kommer ifrån. Får väl se om jag har möjlighet att titta in i butiken vid något besök i ”Storstan”.Lena

Kommentarer är stängda.