Den blev SÅ bra!

Jag är så nöjd med min stickade väst Harnesk, den blev verkligen super!

Den har varit klar ett tag men den blev inte så kul fotograferad utan människa i.

Nu har jag fått hjälp med fotografering av min egen bästa fotograf.

Gillar verkligen sammanfogningen med knappar i sidan. Jag hoppade över knapphålen vilket gör att jag kan byta knappar till 2 stycken/sida som det ”skall” vara när jag tröttnat på dessa (om jag nu gör det).

Knapparna kommer från Tant Kofta, om jag inte minns fel så är det en knapp från 50-talet. garn och beskrivning till västen kommer från Garngalleriet.

5 kommentarer

  1. Så läcker!! Jag känner igen knapparna jag, har några liggandes avsprättade från något plagg när jag var liten. Det var visserligen skarven 60-70-tal, men kanske mamma haft de sedan 50-talet. Kan tyvärr inte fråga. Vad roligt att se!! 🙂

Kommentarer är stängda.