Det är bara att repa upp

När jag började på andra härvan räknade jag ut hur många varv med döskallar garnet borde räcka till Det går ju inte att räkna helt exakt då skallarn går omlott, men gillar man att räkna så ägnar man sej åt sånt i alla fall.

När jag hade halva härvan kvar tyckte (vaddå tyckte…jag hade ju RÄKNAT för böveln) jag att garnet borde räcka till ännu en omgång….nu vet jag att det INTE gjorde det (och jag får ju inte tag på mer av det fantastiska garnet)….det var bara att repa upp och göra om. Tur att det är fint väder och att theet är gott.

,

3 Responses to Det är bara att repa upp

 1. Baritono (Lars) 8 juni, 2013 at 17:42 #

  Bra inställning du har. Jag kan ha svårt att ta det lika lugnt i sådana situationer 🙂

  … och jag håller med om att vädret är fantastiskt.

 2. Marias garnhändelser 8 juni, 2013 at 19:59 #

  Den dokumenterade reaktionen stämmer inte exakt med den verkliga…viss diskrepans…typ;)

 3. Annika GW 9 juni, 2013 at 08:53 #

  Oj, så synd. Jobbigt när det blir så. / Annika