Det börjar likna en kappa

Lappkappan har nu fått sidstycken och börjar likna en kappa. Nästa steg är att konstruera en krage och därefter kanter…till provstickning och test av upplockning av maskor fyller de överblivna lapparna en perfekt funktion (får i alla fall någon användning för dem). Har redan plockat upp för kragen två gånger och repat upp lika många gånger, får se hur det går. Även till detta projekt har jag många knappval…det gick ju så bra förra gången, så jag ber om hjälp igen:-)

7 kommentarer

  1. Heja, heja! Tycker du har valt underbara färger till din kappa.
    Jag hade nog valt knapparna som ligger som nummer tre från höger.

  2. Någon av de som ligger i första kolumnen. Den längst ner till vänster. Jag tror att det enklaste blir bäst, annars ser det kanske bara rörigt ut?

    Den blir supersnygg. Ska bli spännande att se färdig.

  3. Jag tycker du ska ha ganska stora knappar så någon i första raden röstar jag på. Kanske kan det passa att ha flera olika knappar.

Kommentarer är stängda.