Det börjar likna något

även om puckeln i ryggen ser klart spännande ut.

Garnet jag stickar i är inte det rätta även om det kommer från Geilsk, jag stickar i Tweeden (jag älskar ju tweed) istället. De såg faktiskt lite förvirrade ut på Sommerfuglen när jag köpte garnet. För att få bra känsla, utseende och stickfasthet har jag lagt till en tunn tråd Kashmir från Stäkets hantverk.

,

3 Responses to Det börjar likna något

 1. Cecilia 16 april, 2012 at 11:41 #

  Puckeln ska du vara rädd om, där kan du förvara ett extra nystan till mehavd stickning! 😀

  Antar att den slätar ut sig när du får den västen på dig?!

 2. Sanna T Sköld 16 april, 2012 at 15:17 #

  Ser spännande ut!!! Tweed är alltid snyggt.

 3. Elisabet 17 april, 2012 at 09:33 #

  Jag har kommit ungefär lika långt på min och känner mig tröstad av att även din har puckel!