Det går faktiskt framåt med Loppan

LoppaÄrmarLoppan har nu två ärmar, det gick ganska snabbt att sticka dem, bara jag kom igång.
LoppaTvåFramkanterFramkanterna är upplockade och stickade. Jag är inte säker på om jag gillar att göra kanterna före man klipper, det var ganska bökigt att plocka upp maskorna och jag tycker att det är svårt att se om antalet maskor är lagom (det vet man först när koftan är uppklippt).
LoppaAvigsidaPå avigsidan har jag ett bockskägg med trådar. Hur jag skall göra med dem tar jag gärna emot råd om. Nu skall koftan tvättas och under tiden får jag fundera på om jag skall virka eller sy på symaskin innan jag klipper (egentligen skall man ju inte behöva göra något eftersom Rauma finull är ett rent ullgarn). Tror ändå att jag virkar trots problemen med min Haukelikofta eftersom symaskinen står undanplackad.
LoppabandKnapparBand och knappar finns hemma, det är ”bara” att välja, vilka gillar du bäst?.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.