Det går framåt

med mitt vildäpple…

En ärm är klar och den var mer snabbstickad än jag trodde, eller gick mindre långsamt är kanske mer rätt att säga.

Dags att börja planera trådfästarparty?

Har dock insett att jag har knapproblem. Sådana knappar som jag vill ha (den vänstra) verkar vara HELT omöjliga att hitta i svart, eller är det någon som vet var det finns några (behöver 10)? Har hittat ett sämre alternativ, de högra, men är inte helt nöjd. Är det någon som har något knapptips?

4 kommentarer

  1. Sedan Dollys vid odenplan stängde köper jag mina billiga knappar på Stoff och stil i kungens kurva. Många svarta plastknappar i olika utföranden.

  2. Men åh så fin den blir. Jag kämpar på med mitt gotiska fönster i rosa och nu på fjärde ärmen så kanske jag blir nöjd. Har övergett mönstret för jag vet inte vems stora armar de mönstret är gjort efter. Här görs det intagningar var 8 e varv. Kanske blir bra. Hoppas det. Vill börja sticka på kroppen och går i funderingar över hur jag ska göra där. Sticka runt, sy och klippa eller slätsticka.

  3. Kristina, ja stickar men efter beskrivningen så blir modellen rymlig…tips för ärmökningarna…prova en av de misslyckade ärmarna för att se hur många maskor du skall ha när du kommer ner, sedan delar du med antal varv eller cm…jag minskar var 5:e varv…men jag har tunna armar.
    Jag valde att sticka fram och tillbaka…men jag gjorde ju OKet så och då kändes det bättre att fortsätta på samma sätt.

Kommentarer är stängda.