Det går framåt och bakåt

Jag har fortsatt att sticka på Lady Fingers. Ja, jag har nästan bara stickat på den, fast av någon anledning utan riktig glädje.
Del 5 gick bra.
Likaså del 6.
Del 7 var det dags att dela för ärmar och kropp och det var väl här problemen började. Dåligt färgval och förhållandet mellan maskor på ärm och kropp passade inte på mej, så jag repade upp flera gånger. MEN jag ångrar fortfarande att jag inte repade upp ännu längre och förändrade sista ökningsvarvet för OKet samt lade upp fler maskor under ärmen, men nu repar jag INTE upp en gång till, någon måtta får det vara.  Jag har kommit för långt för det, kroppen är klar och en ärm påbörjad, men det känns kämpigt (det är väl den där perfektionisten som sitter där och surar). Har bestämt mej för att slå dövörat till och kämpa på ett tag till, minst en mönsterrapport per dag och att det ändå blir en fin tröja. Det känns tyvärr inte lika kul som i början av projektet, men jag hoppas på en vändning!