Detta gör mig glad

Nytt och vackert garn i solen:-).

Garnet heter FAME Trend och är ett helt nytt sockgarn. Det är bara ett problem, färgerna är allihop så fina och jag kan absolut inte bestämma mig för vilken jag skall prova först. Ett sk I-landsproblem, eller hur? Tror i alla fall att Diagonal Lace Socks, Stickameras sockklubbs aprilsockor, kan göra sig i garnet.

9 kommentarer

 1. Aj,aj…det är svårt det där med för många fina färger. Antingen får du sticka flera sockor med favoritfärgerna eller så får du kanske dra lott på något sätt. :)Jag gillar oftast flerfärgade garner som ändå ligger nära varandra i färgnyanserna, så att garnet inte blir för ”plottrigt” när man stickar i det. Den cerisa är läcker! 🙂

 2. Ikke noe problem, bare send de andre over til meg du ;D)

  Spennende med nytt garn, ja, gleder meg til å se det strikka.

 3. Visst är det ett hääärligt problem!
  Jag lägger till dig i min länklista, du har så mycket fint och hit vill jag komma tillbaka igen. (Hoppas det är ok)

 4. Maria; resultatet blir randigt när man stickar med dessa och det gillar i alla fall jag, just nu.
  Pinneguri; men någe vacker skall vi väl få ha kvar i Sverige…fast det vore kul om du kom & hälsade på. En av mina bästa stickkompisar åker till Oslo/Bergen i sommar och jag är så avundsjuk.
  Karin; De små godingarna innehåller SWull och polyamid.
  Tant Maria; helt OK och du är så välkommen:-)
  Jorunn; behöver man sockor på Mallis?

 5. It’s lovely.
  Today in your shop I felt like Paris Hilton would in Gucci!
  Full of delights. Thanks for ordering my knit pick(I think that’s the title)
  Alison

Kommentarer är stängda.