Doppåse blir UFOpåse

Har helt otippat lyckats göra klart min doppåse.

Trodde faktiskt inte det när jag lämnade workshoppen med mitt ofärdiga projekt.
Räknade på ett tidigt stadie ut att en doppåse inte kommer att komma till användning på många år i denna familj, så att vidareutveckla till en väska kändes bättre.
Kanske inte den vackraset men klart helt unik. Inser dock att resultatet inte att kommer vara särskilt slittåligt. Har istället kommit på att den istället kommer att passa perfekt till UFOväska när jag hoppar på 12under12under2011. Tror att takten med ett UFO i månaden kommer att passa bättre än att fortsätta med ett i UFO veckan då jag planerat in mycket under våren.
 • Jag skall gå flera kurser och lära mig att brodera och nålbinda plus fortsätta på HV.
 • Jag planerar att hålla en del kurser, bla på Stickfest i Väst och planerandet tar ju mycket tid, mycket mer än man någonsin kan tro.
 • Jag hoppas att få fart på min hemsida och fylla den med innehåll.
 • Jag har flera halvskrivna beskrivningar som borde göras klara.
 • Jag vill hinna spinna, färga garn….hur skall tiden räcka till?
Måste passa på att tacka för all uppmuntran jag fått under veckans UFO som gjort att jag faktiskt lyckades sticka klar 6 gamla UFOn och repa upp några stycken. Det har också varit roligt att se hur andra gjort samma sak och tagit tag i sina gamla surdegar.

3 kommentarer

 1. Låter som di har mycket spännande på gång. Jag håller tummen och ser fram emot kursprogram och annat!

 2. Härligt handarbetsår kommer du få!!
  Ja, efter att de lätta/snabba ufo:na var färdiga så känns det som om ett i månaden är mer realistiskt! När man väl är igång med ett projekt går det fortare att fortsätta på det än att ta upp ett ”nytt” efter en vecka.
  Själv ska jag fortsätta virka på min ufo-filt tills jag tröttnar eller är färdig (fast jag vet inte när ”färdig” är… återstår att se!)
  Snygg väska det blev! Unik var ordet!

Kommentarer är stängda.