En ärm klar

Fast jag inte kom i mål är jag stolt över att ha en färdig ärm (som passar)! Nästa mål är att hålla Aberladyn igång och få henne klar denna? sommar… trösten är ju att det i princip inte är någon montering, bara knappslån och lite trådar att fästa.

3 kommentarer

  1. Så fin den blir,tröjan med stort T.I morgon är det Stockhol och shopping som gäller,då får du besök i butiken av två Linköpingsstickerskor.

  2. jag har haft den tröjan på min att göra lista i åratal, och när jag tittar på din blir jag verkligen sugen på att börja leta efter ett passande garn så att jag kan börja:)

    den är jättefin!

  3. Det är ju inte målet det gäller utan vägen dit. Tänk vad tomt det kommer att kännas när du väl är färdig. (Stark ironi) från Carina som besökte dig i torsdags.

Kommentarer är stängda.