En del klar

Framstycket är klart, i alla fall enligt beskrivningen. Jag tror snarare att detta kommer att bli bakstycke så att axelsömmarna kommer på rätt ställe, men det lär visa sig.

Formen är klart annorlunda, stycket ser mer ut som en stor ärm. Det skall bli så spännande att se hur passformen blir på detta plagg.
En sak är i alla fall säker, det blir en hel del trådar att fästa. Ibland brukar jag fästa trådar efter hand när de är många. Då jag är osäker på om jag får repa upp igen, får det vänta till senare i detta fall. Nu är det bara att lägga upp för nästa stycke som väl kommer att bli lite mer snabbstickat (läs mindre upprepning) då jag kommer att göra samma form och färgsättning som stycke 1, nästan i alla fall.

2 kommentarer

  1. Jag säger bara……WOW…..snyggt,snyggt.
    Ska bli kul och följa med på ”resan”det ser verkligen spännande ut.

Kommentarer är stängda.