Ett år för sent?

När jag var på stickstämma på Gotland 2006 gjorde jag mina försök att spinna på tott (skall ta och leta reda på resultatet). Inspirerad som jag var köpte jag lite ull. Ullen har blivit liggande sedan dess; otvättad och i plastpåsar dvs ALLA fel man kan göra. Ull skall förvaras luftigt och tvättad, räddningen har förhoppningsvis varit att plastpåsarna inte varit ordentligt förslutna och legat i vår ouppvärmda friggebod.

Inspirerad av spinningen på årets stickstämma i Leksand har jag nu tagit fram ullen, lutat på den (luktar fortfarande får/ullgott) och dragit lite i den (verkar inte skör). Så jag har tvättat den och har hittat en bra tork – studsmattan.

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

2 kommentarer

  1. Studsmattor är alltså ett universalredskap, fiffigt!
    Förresten, Maria, så behöver jag en härva till av det rosaröda Silla. Volangen slukar massor av garn, men det blir fint! Kommer någon em i veckan.

  2. Kul! Påminner mig om en träningsapparat jag ahde inne ett tag som blev en jättebra torkställning för tvätt och kläder:)

Kommentarer är stängda.