Resevirkning

När jag packat mina stickningar för att åka till stickstämman i Leksand tog jag fram ”Hela havet stormar” (Blue heaven) för att ha något att göra. Det var så kul att virka på den att även den fick följa med. Det blev en hel del rutor gjorda på tågresan:-) Nu börjar det likna en trekanstsjal och garnet verkar räcka till fler rutor än jag trodde vilket gör att sjalen får en bättre storlek.

6 kommentarer

  1. Den är verkligen en glad färgklick! 🙂 Om nu virkningen är den nya stickningen kanske man ska göra sig en beach comber till… Har du börjat på din? Jag har tänkt försöka sy i ärmarna en sista gång, annars blir det stickning uppifrån och ner…

  2. Hej Maria! Följer dina ”garnhändelser” med stor glädje och de ger mig mycket inspiration! För närvarande har jag bl.a. lust på den färgglada sjalen blue heaven. Undrar vilket garn du använder till den?

  3. Garnet jag använder är en tvåtrådig mohair som jag köpt från Kallmyra utanför Ö-vik. Det orange och cerise är en grövre tvåtrådig mohair som jag färgat själv (provfärgning av ett garn jag inte beslutat om jag skall ta in i butiken eller ej).

Kommentarer är stängda.