Får åka tillbaka

Lagom till Visbyshelgen är Theresa färdigstickad så hon får nog följa med på resan. Både garn och beskrivning är inköpta på Gotland i somras. Fick en hel del garn över så jag skall nog göra en passande löskrage..

Mannen skall jobba hela helgen, men min tid är inte planerad. Jag får njuta av kullerstensgränder och fik. Vet i alla fall vilka stickningar jag skall packa (tror jag) men något mer behöver jag väl ha med mej, eller? Packångest pågår.

6 kommentarer

  1. Åh, lyllo dig som får åka till ön så snart igen! Och iklädd så fin tröja dessutom! 🙂 Kram Sofia

  2. Du behöver bara stickningarna, snigeln och din supersnygga tröja ;o) Trevlig resa! /Birgitta

  3. Tröjan ser jättehärlig ut! Lyckost som får åka till Visby! Njut i fulla drag, hoppas att du hittar många mysiga ställen.
    Maria

Kommentarer är stängda.