Festival del 4

Fjärde ledtråden på Festivalsjalen är färdigstickad och nu kan även jag (tack vare längre sticka) se den halva stjärnan.

Funderar lite över storleken, gillar stooora sjalar och har fortfarande 1/3 av garnet kvar, samtidigt vet jag ju att mycket kan hända när man blockar. Jag är ”duktig” (försöker behärska mej) och väntar på den sista och 5:e ledtråden innan jag hittar på något (dumt?).

2 kommentarer

  1. När jag ser din fina festivalsstickning…så ångrar jag ..kanske..lite..att jag inte orkade fullfölja projektet.Men det var första gången för mig med ett sådant mönster och tunnt,fint spetsgarn…så jag får nog inse att jag inte var mogen och att jag får ta något enklare att börja med.
    Detta blev lite grillrigt för mig att få inspiration i starten,så att säga.
    men din ser fantastisk vacker ut.Spännande att se vad det blir när den är färdig!!/Ella.

Kommentarer är stängda.