Fiskarhustrun del 2

Rolig stickning, men varje del är ganska maffig så det är svårt att ligga i fas (eller beror det på att jag är så ofokuserad och gör en massa annat samtidigt?). Jag låter mig i alla fall inte stressas utan njuter av varje maska:-) och av att se det vackra mönstret växa fram.

4 kommentarer

 1. Hej!
  Jag undrar om du är intresserad av samla strumpklubben strumpor på ett och samma ställe på Dockmammans stickcafé.
  Man behöver inte vara medlem för att få ladda upp sina bilder,tänkte att det kunde vara roligt att samla dom på så samma ställe så man fick en lättae överblick på alla strumpor.

  Du går bara in här http://dockmammansstickcafe.zoomin.se/galleri.html och letar upp var och ens månads galleri…

  Mvh
  Dockmamman

 2. Tycker du har varit väldigt klok i ditt färgval, men det är kanske för att jag älskar grönt?! Förstår att du njuter av varje maska 🙂

Kommentarer är stängda.