Förberedd inför kvällen

Halvvägs på ärm 2 tog garnet slut, det var mao dags att repa upp ärm 1. Då stickningen legat länge var garnet telefonsladdskrulligt (vad kommer framtidens barn förstå av det ordet?), men efter tvätt och tork med tyngd blev garnet rakt, stickbart och fint igen. Erfarenheten säger att det är svårt att sticka jämnt med välpermanentat garn.
Ärm 3! är påbörjad och stickningen ligger i soffhörnan och väntar på avspark.

1 kommentar

  1. Hm, det verkar dock som om din kommer att bli klar… Undrar när jag kommer igång med min igen? Inte just nu – gör för ont in händerna med det garnet och dessutom då metallstickor, suck. Ja, något annat skulle kanske inte det garnet klara ändå(?) vem vet…
    Undrar hur jag får mina ärmar? Fel? 😉 Och undrar om jag minns vem jag ska vända mig till då? 😉
    Må så grankott…
    Det var du som fick mig att börja sticka den i just vitt bomullsgarn, kabeltvinnad ”sytråd” 😉

Kommentarer är stängda.