Förkortad

Lintunikan var lite lång redan från början, och den har inte blivit kortare, snarare tvärtom. Har tagit påochav den ett par gånger, så sagt och gjort. Fram med saxen. Sedan var det bara att repa upp ett par varv (vilket varit betydligt lättare om jag stickat uppifrån och ner eller inte gjort några minskningar just här), sticka ett par rätstickade varv och maska av. Som ny…
Förkortad blev även tiden…trodde planet gick mot Färöarna (och det nordiska sticksymposiet) på måndag morgon, men det visade sej att det går redan imorgon bitti (tiiiidigt). Tack Sanna, det hade ju blivit LITE tokigt annars. Färdiga raggsockor blir det inte heller – det blir till att packa istället…det tar tid att packa stickningar:-), alltid lika svårt att välja.

4 kommentarer

  1. Nu har jag packad klart. Usch, det blev mycket med, men man vet ju aldrig hur mycket man behöver. Stickniangar och virkning med i alla fall.

  2. Det var ju en bra idé. Jag gav bort min till syrran som inte bryr sig så mycket om vad hon tar på sig. Trevlig resa! Låter hur spännande som helst!

  3. Hoppas du kom med flyget som du skulle och trevlig resa på dig! Lin är ju så tungt så det töjer sig ganska mycket, hade en halsduk som blev nästan dubbelt så lång efter några användningar.

Kommentarer är stängda.