Fusk?

Eftersom det är så trevligt att vara med i Stickameras sockklubb har jag även gått med i pulsklubben. Första mönstret visade sig vara Mrs Beeton från Knitty som jag stickade någon gång under vintern 05/06. Istället för att sticka dem igen har jag fotograferat detta par, hoppas att det inte räknas som fusk;-). För den som är med i Sticka! och tycker att det är besvärligt att sticka på engelska kan jag tipsa om att Mrs Beeton finns översatt till Svenska i medlemsblad 2/2006 (eller var det nr1?).Mina Mrs Beeton är stickade i min egna handfärgade alpacka och kidmohair som Ann på Anntorps väv färgat. Pärlorna är (tyvärr) så välmatchade att de knappt syns.

3 kommentarer

  1. Jag inser att jag tyvärr inte själv hinner vara med i pulsklubben (så himlans massa annat som jag har planer om), men det är kul att se andras skapelser. Dina borde absolut räknas tycker jag =).

  2. Hello I just entered before I have to leave to the airport, it’s been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Kommentarer är stängda.