Hög wow-faktor?

Att blocka en cirkelformad sjal var inte lätt. Jag är så glad över mina ”blockningswires”, jag behövde alla 8! Att det sedan var ärmar på sjalen gjorde det inte lättare. Jag var dessutom osäker på hur mycket/lite jag skulle blocka ärmarna för att de skulle bli lagom långa (kunde nog tagit i ett par centimeter till). Vill du läsa den 10 månader långa historien om hur min cirkelkofta kommit till kan du klicka på etiketten ”Goddess Knits Mystery” under detta inlägg.
Jag är riktigt sugen på att sticka en cirkelrund sjal igen, kanske blir det en Shipwreck i handmålat sockgarn (varianten med bambu i), frågan är bara om jag skall färga garnet först eller sticka först och färga sedan. Härliga ”bekymmer”.

12 kommentarer

  1. Oj, vad fin koftan är! Det där med blockning har jag inte testat än, men det verkar göra stor effekt. Jag antar dock att man behöver ganska mycket golvutrymme och en del utrustning och det är väl där ”skon klämmer” för min del.

  2. Å, så fin den blev! Är precis i startgroparna för en cirkelkofta så detta var bra inspiration.
    Har en fråga till dig men mailar den istället så du lättare kan svara…..

Kommentarer är stängda.